Liity jäseneksi tai päivitä tietosi

Ala-Vakkuri - Hakamäki sukuseura ry

Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt. Seuran jäsenen alle 18-vuotiaat lapset voivat liittyä seuraan nuorisojäseninä, jotka ovat vapaat jäsenmaksusta ja joilla ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa. Sukuseuran jäsenet hyväksyy seuran hallitus. Sukuseuran jäsenluetteloa pitää seuran hallitus.

Jäsenmaksu kaudelle 2022-2025: Uusien sääntöjen mukaan seuran jäsenet ovat henkilöjäseniä tai perhejäseniä. Perhejäseniä ovat avio- ja avopari sekä kotona asuvat alle 18-vuotiaat lapset.  Henkilöjäsenmaksu on neljä vuotta kerralla yht. 40€. Perhejäsenmaksu on neljä vuotta kerralla yht. 80€. Kunniajäsenet ja tammikuu 2018 mennessä ainaisjäsenmaksun maksaneilla on äänioikeus seuran kokouksissa, lisäksi he ovat vapaat jäsenmaksusta. Ainaisjäsenyyden hakeminen poistui alkuvuodesta 2018 vuosikokouksen tekemällä päätöksellä ja sääntöjen uusimisella. 

Alle 18 vuotiaiden jäsenyys: Lapsen täyttäessä 18 vuotta päättävät he itse oman jäsenyytensä sukuseurassa. Poikkeuksen tekevät ne lapset, joista on maksettu erillinen ainaisjäsenyys alle 18 vuotiaina, he ovat ainaisjäseniä (Huom! mahdollisuus hakea ainaisjäsenyyttä poistui alkuvuodesta 2018 sukuseuran uusien sääntöjen myötä). Mutta mikäli nuori täytettyään 18 vuotta ei halua säilyttää jäsenyyttän on hänellä oikeus erota sukuseurasta ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle, taikka ilmoittamalla eroamisesta seuran kokouksessa. 

Sukuseuran jäseneksi liitytään täyttämällä alla olevat tiedot. Lähetä sukuseuran sähköpostiin tai puheenjohtajalle kirjeitse.

Voit tulostaa tai kopioida alla olevan sähköpostiisi tai tekstinkäsittelyohjelmaasi ja täyttää tiedot siihen. Tällä lomakkeella voit myös päivittää muutokset sukuseuralla olevaan SukuJuttu -ohjelmaan, jota ylläpitää Harri Pohjola.

Omat tiedot: Etunimet, sukunimi (pakollinen):

Sukupolku (pakollinen; esim: Robert > Adolfiina> Martti> Kaarle> Minna> puoliso Matti):

Syntymäaika (mielellään tarkka syntymäaika tai ainakin vuosi):

Postiosoite (pakollinen):

Postinumero, Kaupunki:

Puh. / matkapuhelin:

Sähköposti (mielellään):

Puolison tiedot: Etunimet (pakollinen), sukunimi (jos eri kuin omasi):

Syntymäaika (mielellään tarkka syntymäaika tai ainakin vuosi):

Vihkipäivä ja -paikka (mielellään):

Sähköposti:

Lasten tiedot: Etunimet  (pakollinen), sukunimi (jos eri kuin omasi)

Syntymäaika (miel.tarkka s.aika, ainakin vuosi):

(toinen vanhempi, jos eri kuin puoliso):


Lisätietoja (valitse vaihtoehto): Annan  ____ suostumukseni siihen, että tietoni voidaan julkaista sukuseuran julkaisuissa ja muissa sukuseuran ylläpitämissä tiedostoissa. En anna ____ suostumustani siihen, että tietoni voidaan julkaista sukuseuran julkaisuissa ja muissa sukuseuran ylläpitämissä tiedostoissa.                                                                                                                              

Päiväys: 

Allekirjoitus: 
 

Lähetä tiedot sähköpostiin alavakkuri.hakamaki(at)gmail.com (Huom! Merkintä (at) on yhtä kuin @) tai puheenjohtajalle kirjeitse. Huomioi, että sähköpostin tietoturva ei ole suljetun kirjeen veroinen

Matti Kotila, sukuseuran pj.                                                                                                   Vuohiluomantie 144, 61600 Jalasjärvi, p.  040 5085139                                       

HUOM! Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille kaupallisesti tai muuten hyödynnettäväksi.